Sunday, June 10, 2018

Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Lirik Lagu Via Vallen - Wegah KelanganAssalamualaikum Wr Wb, Hallo Kawan - kawan Hobbyku Desain | TrendingKita | Tutorial Desain Dan Blog, Pada Artikel yang kami buat dan juga anda baca kali ini dengan judul Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan Artikel Dangdut Populer, Artikel Jawa, Artikel Via Vallen, yang kami tulis ini dapat anda pahami dan juga bermanfaat.

Download Kumpulan Wallpaper Mobile Legends di MasMochen

Judul Artikel: Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan
link : Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Baca juga


Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Via Vallen - Wegah Kelangan


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguWegah Kelangan
AlbumDangdut Via Vallen Populer
Pencipta / Label Danang Danzt / erka jones

Lirik Lagu Wegah Kelangan - Via Vallen


Lagu berjudul Wegah Kelangan yang dinyanyikan Via Vallen merupakan salah satu lagu dangdut ciptaan Danang Danzt dan dipublikasikan pada tanggal 27 Desember 2017 dibawah label erka jones melalui channel resminya di youtube. Sebelum Via Vallen lagu Wegah Kelangan pernah juga dinyanyikan oleh Intan Rahma.

Selain lagu Wegah Kelangan ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Lamis, Kepelet Sayang, Lagu Syantik, dan lainnya. Download lagu Wegah Kelangan Via Vallen mp3 dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyediakan Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan.

Via Vallen Instagram
Foto : Via Vallen Tercantik


Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan



Via Vallen - Wegah Kelangan Lirik

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nangeng wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane



Demikianlah Artikel Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Demikian artikel Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan yang kami tulis kali ini, Semoga artikel diatas dapat memberi manfaat untuk anda semua yang membaca. Sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan dengan alamat link http://www.trendingkita.com/2018/06/lirik-lagu-via-vallen-wegah-kelangan.html
Download Kumpulan Wallpaper Mobile Legends di MasMochen


EmoticonEmoticon